Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2012 23:47 - Навечерието на 2012 г.и митът за кутията на Пандора.Една космическа история за човека, родителите му, драконите и боговете.
Автор: demokrat63 Категория: Политика   
Прочетен: 5247 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Навечерието на 2012 и митът за кутията на Пандора: Една космическа история за човека, родителите му, драконите и боговете.  

image
           Пролог: В края...:)
         Замисляли ли сте се кой сте всъщност ? – правили ли сте опит да се опишете с едно изречение и две-три думи? Да, знам – почти невъзможно е. Нека ви дам един жокер – погледнете в личната си карта – какво ви казва тя накратко с три думи – чо-век сте, Бълг-Арин, мъж или жена (или може би някаква процентна комбинация между двете – и това е допустимо). А какво наистина означава това – да бъдеш човек, българин, мъж или жена?
Нека си поиграем малко на семантика, морфология и кабала едновременно и да разгледаме една синтактична структура на различни езици (за феновете на алхимията на словото препоръчвам книгата на Ноам Чомски – „Студии за езика и философията на ума”):
 Аз съм човек – български език Ja sam covek – сръбски език Я человек – руски език Je suis un home – френски език I am a human – английски език
В първата си част фразата на тези, наглед различни и далечни езици е почти една и съща... Защо ли? Нека я разгледаме подробно първо на български език и после по аналогия може да си направим изводите и за останалите езици. Да започнем с направим фонетичен анализ на първата дума: Аз= Ас (з-то е озвучено с)= Яс (я е мекото, източнобългарско и оригинално произношение на  а) =Иас (разлагаме Я на съставните и гласни звуци) =Ис (отстраняваме помощния и спомагателен звук в случая я, тъй като е на втора позиция и получаваме оригинала – Ис )
А сега да повторим упражнението с втората дума от изречението:
Съм= Сам (ъ-то е потъмнено а)= са (м е морфема, която отделя Аз-а като единица от множеството, докато същността на бъденето, глаголът „бъда” е една и съща)
Какво следва от 1) и 2), както са ни учили в училище =>
3) = Ис-са – името на Исус в Корана на мюсюлманите.
На френски език - Je suis = Jesus – Исус (Христос) На руски език - Ии-сус и т.н. На български Аз Съм означава същото – ИАС СА(м) (ИССА в Корана) Аз Съм = ИсУс


image

Добре де и к’во от това? – стои и се опитва да мисли профанът. Ами за да разберем какви сме българите, следва да си зададем  въпроса какъв е бил Исус? ... Божи син и син човешки едновременно – „Тук е мъдростта” – Всеки, който има  очи да види  и уши да чуе, ще разбере божието слово, а именно, че народи, на чиито езици Аз съм се превежда като ИсУс са божии синове (по принцип всички човешки същества са божии синове, но не всички имат специална мисия в конкретната зона на време-пространството, което ние възприемаме като 2012 г.).


image

На 12 коренни езика Аз съм е равнозначно на Исус, т.е. Божи син. Българите, както французите и евреите, са едни от тях. Библейският Яков е не само еврейски патриарх, но и български. Какво е ИзРаЕл? Това не е държава, както си мислите. По-скоро това е име, което едно от дванайсетте племенна ползва, за да се окичи с божията милост и слава, ала така реалността не работи. Реалността работи, когато неин основен движещ принцип е любовта... Да узурпираш правото на своите братя не ще ти донесе божието наследство, а напротив - божия гняв. Ако следите събитията в Близкия изток, ще видите наистина как там се излива много божи гняв... И това далеч не е само живописна метафора.


image И все пак какво е ИзРаЕл? Казват, че това са потомците на библейския патриарх Яков, който се бори цяла нощ с бог и за награда за храбростта си е благословен – той и неговите потомци от 12-те племена на Израел (=Яков-Богобореца). Името обаче има и по-дълбока езотерична същност. Ще бръкнем в тайните на кабалистите и ще я разкодираме за вас, защото времето наистина тече ужасно бързо. Няма случайно неща, да знаете!  Нито, че аз пиша тези редове, нито, че вие ги четете... Малко музика за приятно четене:


 

Между другото, замисляли ли сте се защо една дъщеря на народа на Яхве се кръщава на Ищар - на името на една от неговите смъртни врагове – езическата богиня Астарта-Венера-Афродита? Замисляли се се защо пее на френски и иврит едновременно? Свържете точките – къде акустира Мария Магдалена – май беше на провансалския бряг. Струва ми се, не всички синове и дъщери на Яхве са отрекли Исус като новия Месия...

image


Още малко храна за размисъл: Ис(ш)- Тар Ис- Ус


image
За ужас на ортодоксалните (не в смисъл на православни) християни принадлежността (50%) към една божествена кръвна линия е очевидна, по-скоро уше-чуема :). Попитайте някой поп защо на всеки иконостас преторианската бодигард –кохорта на Исус се състои от дракони. Когато вече знаете истината, ще се забавлявате истински на „изпотените” отговори и знаете ли как най-лесно ще се уверите, че ви лъжат? – всеки един църковен отец ще ви пробута различна версия и обяснение, тъй като този въпрос не е залегнал в църковните канони. Просто църквата е мислела, че вечно ще останем в състояние на сън и глупост, и не са си направили труда да дадат дори и формален отговор на тези доста обемни части от интериора на всяка една църква.


imageimage
Стани народе, още ли имаш нужда от будители? Не будилници, а камбаните вече бият...не питай за кого – вече знаеш.  След това малко лирическо отклонение нека се върнем на тайния въпрос на кабалистите какво означава ИзРаЕл.  Преди да си отговрим директно на него ще ви споделя още едно скрито знание, чието съкровище е заровено тъкмо изпод носа ви. Това е, че кабалата и нумерологията работят едно към едно не само с езика на евреите – иврит, но и с българския. Не забравяйте, че именно българският език и азбука разбиват на парчета триезичната догма. Прехвалената реформация на Мартин Лутер е просто едно доста изостанало и сляпо копиране на идеите на светите братя Кирил и Методий.   Когато оценявате делото на първопросветителите, не разсъждавайте с днешните категории и не ги мерете с днешната мяра. Не забравяйте, че единствената светлина в мрака на Средновековието е идвала от погребалните клади на инакомислещите. За стандартите на тъмните векове това, което са направили Кирил и Методий си е преносно и буквално божествено чудо. Имайте предвид, че обикновено аргументите на Ватикана срещу тези, които са оспорвали църковните догми са включвали предимно нажежено желязо, неудобни столове, огън и остри шипове. Няма аналог, когато след кратка дружеска беседа (спорът с триезичниците в църквата в Рим), Ватиканът от раз да счупи канона, както Мойсей божиите заповеди в подножието на планината Синай. Това е прецедент, в който божията ръка буквално има намеса. За това и българската АзБуКа (глаголицата и от част кирилицата) носи своята оригинална кабала, която перфектно се допълва с еврейската, поради разликата в мозъчните полукълба, които стимулира. 


image
И накрая да направим кабалистичен морфологичен разбор на ИзРаЕл. Из – е името на Изида – обединяващ символ на божествента майка на човечеството и неговата андрогенна рептилска (не е грешка) матрица.


image
Ра – е името на бога-слънце и символ на мъжкото начало, доминирано предимно от съществата от съзвездието Сириус.


image
Ел – е частица, символизираща божественост и по-точно тази на съвета на 12-те елохим. 


image
Всяко едно човешко същество е микс от гените на 12-те божествени елохим, облагородили (също както в овощарството) подложката на рептилската майка-богиня, често олицетворявана като Гея, Земя, Изида, Кибела и пр.


image
Числото дванадесет е в основта на тайната вечеря на апостолите от Евангелието и  скривания факт, че една от тях е жена не е случаен... Къде са българите в тази космическа и религиозна сага? Нашата водеща звезда е Орион, силно са замесени Плеадите, Алфа Драконис и Сириус. Съществата от Тау Цети и атлантските наследници от Лира също имат осезаемо участие. Хммм, кой ли беше този, който „заключи веригите на Плеадите и разхлаби оковите на Орион”...


image
Цитат от Йов 31:3 1(Преводът е мой, за разберете по-ясно смисъла на повествователяJ)


image
C’est la vieкакто казват французите или го приемате или не:


 


За тази божествена намеса в генетиката на българските царски кръвни линии през Средновековието подробно писахме в „Новата религия, митът, рептилите и тяхната връзка с България и българската история”, която може да намерите ето тук:
http://alchemicaltechnologies.blogspot.com/2012/09/blog-post_10.html


image
За да разберем кои сме ние всъщност и какво сме, нека направим една ревизия на първата глава от Библията, наречена „Зараждане” (Генезис) и кой знае защо, преведена от нашите църковни отчета като „Битие”. Според мен, „Начало на битието” е най-близката допирателна, при която не се губи първоначалният смисъл. За по-голямо удобство ще ползвам английска версия на Библията с мой превод на български език и съответната интерпретация на иврит:
“In the beginning, the Creator created Heaven and Earth,” „В началото Създателя създаде Небето и Земята”


image
Тук ключова е думата Barah (created) която на иврит също означава “затваряне” и “ограничаване.” Или с други думи разделяне. Създателите са разделили Небето от Земята. Звучи някак странно – но това си има име и се нарича тераформинг на английски или земетворене на български - един от любимите занаяти на боговете-създатели. За това съдбовно разделение (разцепване) на Земята от небето можем да прочетем в много други митове и епоси на различни народи по всички краища на света. Най-събуждащи са версиите  на догоните (племе в джунглите на Африка, живяло от древността със своите изумяващо точни астрономически знания, недокоснато от съвременната цивилизация до преди близо век) и шумерите (първата, призната и изникнала сякаш от нищото, без еволюция цивилизация, запаметила своите хроники с писменост върху глинени плочки). Двете непознати една на друга цивилизации свидетелстват, че първоначално Земята е била воден свят с друго разположение в Слънчевата система, но след космически катаклизъм (може би несръчен алигаторски билярд със щеката на Сириус Б :)), е променила местоположението, формата и състава си.... Хубаво е да понаучим и някоя друга дума на иврит (Hebrew)...Особено, ако искаме да знаем истинската българска история... Но май пропуснахме в нашето изложение нещо много важно... Едно ключово определение... Кои все пак са елохим? В българските преводи на Библията и по-специално на „Битие”, те са „излекувани от шизофренията” на множественото число по бързата процедура, и са наречени Бог Всемогъщий. Така преводачите-църковни отци (някои източници сочат, че в преводите участвали около 70-80 богослова и архиереи) ни внушават, че различните имена на бог в различните пасажи на Библията са всъщност само прозвища на един същ бог. Малко по-надолу те правят една фатална и доста очеИзвадна грешка с видимо не съгласуване по род и число, в един пасаж, който е преведен по следния начин: „След това рече Бог: да сътворим човек по Наш образ, (и) по Наше подобие;?”(тук преводът е каноничен, Битие 1:26)


image
Опа, какво става тук? Уж господ е един и е сътворил човек по свой образ и подобие, но във фактическия библейски пасаж се казва, че някакви си други същности (същества) молят бог да сътворят човека по Техен образ и подобие? Това наченки на божествена шизофрения ли са или са индикация за калпав, немарлив и злоумишлено направен неточен превод? Оставям на всеки от Вас да прецени самостоятелно. Библията е достъпна онлайн само с едно натисване на клавиша Enter”. Ако ви стиска, влезте в друга реалност и се събудете от съня с широко затворени очи... Да, крайно време е да осъзнаем, че в християнската Библия, както в Тората и Корана е описан конгломератът от раси, която евреите наричат елохим, мюсюлманите Алах, а християните като Бог Всемогъщий (Яхве се явява невсичкомогъщий – все пак е сам, макар с мега-Его). Те създават крайната версия на човека (homo sapiens) чрез генно инжeнерство. Колкото и смахното да ви звучи това, приемете го. Интегрирайте го в себе си. Вие сте част от тази история и тя е част от вас. Не може да я изтриете с гумичка, защото я носите във вашите гени. Истината е като светлината. Не може да я запушите, съпротивата само ще увеличи вашите болки, лутания и страдания, но покой няма да намерите. “И ще познаете истината и истината ще ви направи свободни” (Йоан 8:32) Нека се върнем на първоначалното дело на елохим (някъде се срещата елохим-ите, но това е ужасно грозна и безсмислена алогична повторяемост, защото на иврит наствката -им е за множествено число, така че елохимите на един евреин му звучат като боговете-те – нещо подобно на безсмислието „народно-демократична република”).


image

В момента на началните изпитания на новия прототип - човека в райската (хомо-зоологическа) градина се намесва Сатаната (макар и първоначално пуснал и той няколко вериги в общия ДНК-кюп) или по-точно представител на расата на рептилоидите, един от техните тартори. За да си обясним мотивите за наглед непоследователните му и нелогични действия, трябва да разберем, че въпреки първоначалните договорености рептилско – базираните раси се почувствали застрашени, че на Земята може да се появи вид, който да застраши господството им (базирано на стария римски принцип „първия по време е първия по право”) и бързат да вземат мерки. Изборът им  е да атакуват слабата точка в новия генетичен проект на елохим – човешкото съзнание. Макар и създали човек по техен образ и подобие, елохим, поради някакви свои си причини (най-вероятно уникалните зулуми на предходнта ни версия в Атлантида), блокират нашия умствен и енергиен потенциал (ние ползваме между 5-10% процента от мозъчния си капацитет и това е доказано от ортодоксалната наука - тя просто не ни казва причината, а мълчи гузно по въпроса) и по този начин ограничават нашето съзнание, възприятия и възможности.


image
Казано на езика на компютърните програмисти, елохим си оставят голяма „backdoor (задна врата) и това е нашето подсъзнание. Завесата за него падна малко с творчеството на Зигмунд Фройд, макар и силно повлияно от гравитацията на материализма. През нашето подсъзнание ние може да получаваме команди чрез символи, които да регулират нашето поведение, без дори да разберем за това. Това е като да променяш настройките на „BIOS”-системата на компютъра си (тази, която кара купчината желязо и пластмаса да комуникира с вас на разбираем за нея и вас език). Така софтуерът (нашето съзние) отчита промените само дотолкова, че да настрои работата си спрямо тях, без да може да ги осмисли и да им влияе. Използвайки тази наша особеност, заложена от елохим, рептилите са решили да повлияят на човека, за да може т.нар. „пета раса” и тя да се провали като идеалния стопанин на Тера, и по време на този грандиозен провал през вековете да се ползва основно като евтина работна ръка и суровина. Преди обаче да ги анатемосаме като тотално зло, нека се замислим не правим ли ние същото с кравите, воловете и прасетата? 


image
За целта рептилите използват една много проста, но същевременно ужасно ефективна методика за реализиране на техния световен ред. Те подвеждат човешкото его чрез силата на Луциферското съзнание. Това е състояние, в което човек иска да бъде някой и е такъв в своите очи, но не и в очите на другите. Индоктринирани от тази идеология, човешкото съзнание и душа винаги ще бъдат в състояние на фрустрация (гняв, предзивикан от разминаване на желаното и постижимото). Това е съвсем логично, тъй като е ясно, че в обществото човек няма как да бъде огледално копие на това, което е в своите представи. Въпреки това във всеки един от нас има едно малко гласче, което в трудни моменти ни прошепва – „Ти си нещо повече”,”Другите не те оценяват по достойнство”, „Те не виждат истинската ти красота и способности”. Ако човек се поддаде, изпада в състояние на фрустрация и когнитевен дисонанс. От една страна е възпитан, че в обществото се ценят хората с морал и способности и според този глас в него той ги притежава, но въпреки всичко не заема това положение в обществото, което счита, че му се полага, нито има материалния статус, който смята, че заслужава. Тогава човек осъзнава, че е излъган. В състояние на фрустрация (една много специфична нискочестотна вибрация) такъв човек разбира, че освен да бъдеш способен, за да успееш да реализираш егото си в обществото, трябва да бъдеш и ... лицемерен и лукав – по подобие на същото това общество, което те е възпитало, че добродетелите са самодостъчни към личностния просперитет. Това е състоянието, в което повечето масонски и илюминатски организации подхождат към своите потенциални членове. Те им дават уверения, че с помощта им водения от Онзи глас, човек ще успее да реализира и материализира его-то си на Земята. (“It smells like Luciferian spirit, does it :) )“. Това е техния общ строеж, символизращ абсолютно свободния човек, разгърнал способностите си в пълна свобода. В тези хубави слова идеолозите на тайните общества забравят да кажат една много важна подробност, а именно, че целта не може да оправдае средствата. Пътят към ада е послан с добри намерения и начинът ви на живот през времето постепеннно се превръща в самите вас. Не можете да водите войни в името на мира. Не може да убивате в името на живота, защото времето на вашите действия влиза във вас и се превръща във Вас, дори да не го усещате...


image
Представете си, че все едно със стара видео-карта (джаджата, която възпроизвежда електрическите сигнали във форма на образ на вашия компютърен екран) искате да гледате „HD” (висока резолюция/качество) филм. Резулатът ще бъде, че наистина ще наблюдавате по-красива картина, но тя ще бъде прекъсвана от моменти на засичане/увисване/забавяне на движението на образа. Това е егото – кратки моменти на мимолетна слава, прекъсвани от черни дупки и „оставане във въздуха”. За момента това са правилата в нашата триизмерна действителност. Как ще се предвижвате напред през нея - дали ще изберете черно или бяло квадратче зависи от Вас. Не забравяйте, че краткия път винаги излиза по-дълъг:). 


image
Ето защо винаги стават провалите на хора, подведени от егото си – тук е третото измерение и трябва да учим, че не всичко става веднага. Също така трябва да учим на по-бавни обороти, какво означава да пресъздадеш една мисъл-форма и в 3D (нашето тризимерно възприемане на реалността),  за да имаме повече време да осъзнаем какви са последствията за нея. Това е като бойно изкуство – всеки удар и техника първо се обработват по детайли и със забавена скорост, преди да се премине в следващия етап – битка с въображаем противник и битка с реален противник. Може да ви изглежда, че това са правила за изоставащи в развитието си деца, но в известна степен това са нашите духове... Чудите се защо елохим са оставили рептилоидите да ни дадат по–нова версия софтуер на съзнанието (его-то), който не може бъде понесен от нашите тела и съзнателни процесори? Ами отговорът е, че са ни създали със свободна воля. Оставили са ни сами да преценим дали преждевременно да си ъпдейтнем софтуера и да си изгорим процесорите – забелязвали ли сте как в повечето стойностни филми богаташът, насилникът, алчният, гневният накрая (ако не го убият добрите) винаги полудява и остава сам и неразбран от другите? Това е символ от откъсването на морфогенетичното поле на човечеството и попадането в клопката на Луциферианското съзнание. Да, познанието на Луцифер може да изпепели съзнанието ни, ако не сме готови за него, също като огъня на Прометей. Това е като да се опиташ да компресираш на хард диска си от 100 МБ 600 МБ и да си овърклокнеш процесора на компютъра с 6 пъти по-голяма от нормалната тактова честота. След известно време хардуерът не издържа и дава накъсо, като не успява да изпълни гарантирания от производителите срок. Сега сещате ли се защо гурута от различни вярвания говорят за ген на вечната младост и защо в Библията патриарсите са живели над 100-ци години? Техният хардуер е работел с това, което първоначлно им е било създадено като софтуерни параметри на съзнанието...


image
Да се върнем към сатаните – давайки ни ябълката на познанието – те по химически път са отключили съзнанието ни за сили, за които като хардуер още не сме били готови. Сексуалната енергия кундалини е много мощна и ако не се контролира, може да завладее цялото ни съзнание (каквото впоследствие е положението в съвременното общество – навсякъде всичко се върти около секса). Биогенетиците на елохим много добре са знаели за това и нарочно са били заключили кундалини, докато довършат докрай експериметите си. Тук не става въпрос просто за изработване на един работник за мините, (както Закария Сичин умишлено се опитва да профанизира и опрости историята за човешкото създаване), а за постигане на енергиен баланс в енергийната система на човека – чакрите. Обладаването на съзнанието от секса пренатоварва долните чакри, изсмуквайки енергията от горните. Поради тази причина опитите на биогенетиците на елохим в райските градини (не била само една) са били свързани основно с настройване на човешката енрегийна матрица (системата от чакри) с тази на Земята (която също има система от чакри, тъй като и тя е живо същество). Целта им е да пресъздат на био ниво древния херметичен принцип за вселенското устройство – „каквото горе, това и долу”. Това е дълбокият смислов корен на „Бог създаде човека от кал”. Това не е елеметарно смесване на сперма и кал в епруветка, както наивно и простовато Закария Сичин се опитва да ни внуши. Тук смисълът е по-дълбок – калта е символ на енрегийната решетка  и трептене на Земята, с която човешкото тяло е трябвало да бъде синхронизирано до съвършенство. Всъщност някога замисляли ли сте се от какво е съставена калта? - от микроскопични парчета кристали, съставлявали някога скали, магма и пр. Рептилите обаче прекъсват експеримента по средата. За тяхната менталност такива фини тунинги на творението са просто скрити и дългосрочни заговори срещу тяхната власт и раса. Така след несъгласуваната интервенция на рептолоидите, хората (5 раса) са оставени на произвола на собствената си съдба. Това може да е добро, но може и да е зло. Стоманата се калява в полярностите (екстрема). Първоначално всичкото зло и враждебност на Земята се изсипва върху тях – болести, сривове в имунната система, нападания от диви зверове, невъзможност да се намерят ядливи източници на храна. Всичко това е пряк резулата от недовършента работа по съгласуване на чакрената система на човека с тази на Земята, какъвто е бил първоначалният замисъл. Тук се корени и причината за болезнените и често спохождани от смърт раждания. Жестоките болки по време на раждането на жената са уникални, тъй като те са единствените регистрирани сред милионите видове на Земята естествено причинени биологични болки. Дивите животни при раждане НЕ изпитват болка. Нито един вид. Единственото сходство може да се намери при така наречените домашни животни, които, повярвайте ни, също са били докоснати в една или друга степен от ръката на генетичния тунинг. Въпреки гневната позиция на елохим спрямо постъпкта на Адам и Ева – някои от тях, предимно по-бащински и по-майчински настроени, се застъпват за технологично опорочения (спрямо първоначалния замисъл) вече модел. Други от тях реагират емоционално на експеримента и въпреки че гледат на нас като на свои собственици деца, не се свенят да ни шамаросат понякога, дори доста грубо. Трета група перфекционисти и скептици са за пълната ни анихилация и изкарване на нова шеста версия (това лоби е особено активно спрямо казуса 2012  г.) 

Въпреки че съдбата на човешката раса след т.нар. „грехопадение” едва ли е идеалният родителски подход, все пак ни се дава шанс да покажем на какво сме способни. За това още в началото, а и в последствие, със скрити генетични добавки някои елохим (със засилен майчински инстинкт)  дават защити на човека (дефакто това е, което е останало в кутията на Пандора). Например това е невидимата защита за ненападание от диви животни. Тя се осъществява от невидими електромагнитни вълни, генерирани от нашето ДНК. Как си мислите, че човекът е оцелял, когато е нямало нито копия, нито прашки, да не говорим за съвременните автомати и пр. оръжия. Погледнато реално, почти всеки един зрял хищник или диво животно превъзхожда физически човека. Дори същества с по-малки физически размери като вълка. В равна битка в дивата природа човек няма шанс дори срещу него. Осъзнайте, че ние наистина сме един присъден на Земята вид и шансът да не изсъхне фиданката на нашия вид не е в насилието и войните, а в любовта към всички други деца на същата тази земя, която ни храни... Нека се върнем към рептилите... Те, зарадвани от успеха на техния агент Сатаната, веднага се възползват от решението на елохим и под формата на нови богове (някои от тях хибриди без ясно изразена рептилска същност) дават половинчати технологически решения на хората, от вида „на час по лъжичка”, за да могат да си играят на богове и да черпят ресурси, включително и хранителни чрез нас и от нас.


image
Въпреки тази жалка картинка някои от боговете (елохим) или по-точно техните наследници се връщат и започват войни с рептилските богове – пантеона на гръцките и римски богове. Класически пример за това е митът за Аполон срещу Питон; Хор срещу Сет; Халите срещу змейовете и пр. Само че и те започват играта на рептилите на богове, като абсолютната власт развращава и тях абсолютно...


image
За да бъде драмата пълна някои от репилите започват да изпитват симпатии към хора и царе, носители преобладаващо на тяхната генетика. С тези мотиви и те се противопоставят на тези, които ни ползват само за храна – психическа и физическа. От тях произтичат и легендите за добрите дракони, защитници на хората...

image
Така човекът, замислян като мирен проект, се оказва ябълката на раздора за боговете и предизвиква пълен хаос и войни на Земята, които и днес няма надежда, че ще спрат...
Гласувай:
0
01. olivie - оливие
21.11.2012 10:19
Това е една хубава патриотична приказка за цар Калоян и нищо повече. Има обаче и доста неточности според мен, които няма да обсъждам точно защото е приказка за царе, богатири, змейове и хали. От нашите земи тръгва новата ера на Азът, в която живеем. Това което вие описвате като предпазен софтуер от създателя, за да не изпушим на тази тема. На български елохим са известни като господ /съ-създатели/, за разлика от Бог и Азът във всеки българин. От гледна точка на ДНК всички сме хибриди от 12 вида извънземна ДНК, които са обаче само 3 % от цялата и само в такъв аспект може да се възприеме и "кръстосването" за което говорите. Защото е известно, че не може да се кръстоса човек с маймуна, въпреки голямото сходство в ДНК. За да се получи, трябва броят на хромозомите да е абсолютно еднакъв. Все повече се убеждавам и че Бог/Дявол са едно и също като страните на монета - съвместно съществуващи противоположности. Докато виждате в един момент само едната страна на монетата, дотогава ще бъдете и слепи. Поздрави за положения труд.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demokrat63
Категория: Политика
Прочетен: 359689
Постинги: 103
Коментари: 430
Гласове: 306
Календар
«  Ноември, 2018  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930